XIN & HAO

XIN & HAO Aziatisch restaurant met Sushi & Grill

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2025 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Xin & Hao. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 22:28 Het was weer heerlijk, dankjewel
26 jun 2022 om 12:10 Voor die prijs vonden wj het eten onder de maat. Veel rijst, weinig vis.
25 jun 2022 om 19:42 In de middag besteld, zodat er voldoende tijd was om te maken. Afgesproken tijdstip 17.30 uur, echter kwamen ze om 18.10 uur pas! Ik ben ook niet gebeld om aan te geven dat de bestelling vertraging opgelopen had. Eten was ook niet warm meer.
24 jun 2022 om 18:00 Echt lekker!!
21 jun 2022 om 12:28 Eten was echt super, alleen verschrikkelijk duur, echt "overprised". B.v: 5 gyozas normale prijs 3,50 bij xin hoa(hier dus) 8,50 dus bijna 3x zo duur dit is een reden waarom we meestal ergens anders bestellen, jammer want het eten was goed
19 jun 2022 om 18:54 Het eten werd op tijd bezorgd en de warme gerechten waren dus ook nog echt warm. Het smaakte goed en zag er netjes uit. De prijs ligt hoog. Voor 2 pwrsonen betaalden we 70 euro en alles is opgegaan.
17 jun 2022 om 23:23 TOP!! Was heerlijk! Zoals altijd!
8 jun 2022 om 17:12 Jammer dat enigste is die open was anders ergens anders besteld
6 jun 2022 om 23:44 Was heerlijk, en eten was nog lekker warm, top.
31 mei 2022 om 21:53 Ik vond het erg weinig voor de prijs die ik moest betalen. Wel erg lekker!
31 mei 2022 om 14:31 Het is altijd lekker en optijd! Is zeker een aanrader!
29 mei 2022 om 22:12 duurde lang, plus het eten was half lauw en eigelijk niet lekker voor zoveel geld mag je wel wat beters verwachten de eerste en laatste keer.