XIN & HAO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2348 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Xin & Hao. Meer weten? Ontdek meer

25 feb 2024 om 20:19 Perfect op opgegeven tijd geleverd. Eten top en perfect warm
23 feb 2024 om 19:11 Heerlijke sushi en goed geleverd, aanrader ! Ik zie sommige mensen reageren met verlate afspraak tijden, sushi moet vers bereid worden en dan kan het soms wat afwijken, je besteld namelijk geen fast food. Kan je rekening mee houden
22 feb 2024 om 1:21 Gwiazda mniej ponieważ zapomnieli o pozycji w zamówieniu, to jednak najlepsze sushi w mojej okolicy
20 feb 2024 om 19:17 Smaakt niet best, zeker de sateh is slecht.
11 feb 2024 om 19:28 Ik had duidelijk vermeld in mijn bestelling “zonder sesamzaad” (ivm allergie) helaas zat er op een deel van mijn sushi alsnog sesamzaad. Hierdoor kon ik de helft van mijn sushi laten staan. Sonde van de €70 die moest betaald worden.
11 feb 2024 om 15:46 Het eten is erg lekker, maar helaas duurt de bezorging behoorlijk lang. ——— Food is very good, but unfortunately the delivery is quite time-consuming. ——— A comida é muito boa, mas infelizmente o delivery é bastante demorado.
4 feb 2024 om 23:40 Kwaliteit is goed, is alleen weinig voor veel. 18:15 zouden ze het bezorgen uit eindelijk werd dit 19:05… volgende keer sushi eight !
3 feb 2024 om 7:21 50 minuten te laat bezorgd. We hadden ruim van te voren een tijd afgesproken. Na telefonisch contact maakte ze wel excuses, maar dan nog is de bezorging ver onder de maat. Voor de bezorgkosten van €8,50 verwacht je toch wel wat meer stiptheid.
1 feb 2024 om 0:31 Een half uur te laat terwijl we duidelijk tot twee keer een bezorgtijd hadden afgesproken. Hoe moeilijk kan het zijn. Daarna nog eens de bestelling niet compleet. Het werd wel netjes opgelost door na te bezorgen + iets extra ter compensatie
31 jan 2024 om 20:09 Wederom heerlijk vlees en de snelste bezorging van Nederland. Graag tot de volgende keer!
26 jan 2024 om 22:17 Bezorging was te vroeg. Normaal niet heel wrg, maar nu waren we nog niet thuis. De sushi was heerlijk zoals altijd!
26 jan 2024 om 7:47 Heerlijke sushi gegeten. Fantastisch lekker! Bezorging was precies op tijd volgens afspraak!!!