XIN & HAO

XIN & HAO Aziatisch restaurant met Sushi & Grill

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1554 beoordelingen
26 feb 2021 om 23:48 prima
26 feb 2021 om 20:15 Prima eten, nog goed warm bij bezorging, zeker aanrader om vaker e bestellen
26 feb 2021 om 20:12 Wij vonden de sushi op een fabriekshap lijken. Niet echt slecht maar geen waar voor je geld. We hadden menu E en H. Dat kost 40 euro bij elkaar. We zaten niet vol en ook niet enthousiast over de kwaliteit. Bezorging was stipt op tijd, super.
26 feb 2021 om 19:17 Heerlijk!
26 feb 2021 om 18:43 Eten was lekker Allen echt laat aangekomen
24 feb 2021 om 21:07 Jammer genoeg geen wasabi of sojasaus terwijl je er wel apart voor moet betalen. Sushi en loempia's waren niet meer knapperig maar slap. Wellicht is de reistijd toch te lang.
23 feb 2021 om 13:57 Enorm genoten. Precies op tijd en alles warm en goed bereid.
22 feb 2021 om 21:49 was uitmuntend
22 feb 2021 om 21:47 Schandalig weinig. Kwam ijskoud en taai aan. Nooit meer.
21 feb 2021 om 21:24 Bezorging ruim 40min te laat. Smaken van het eten vielen tegen. Babi pangang was goed van smaak. Wel grote porties.
21 feb 2021 om 7:00 Er stond “Levertijd: 65m” maar het eten was al na iets meer dan een half uur in Bergen op Zoom! Daarnaast ook super lekker.
20 feb 2021 om 22:12 Het eten was prima en de bezorging ook! Misschien hadden de mensen met een slechte beoordeling pech. Of hebben ze eraan gewerkt. Ondanks de grote afstand was het eten nog goed warm. Niets op aan te merken