XIN & HAO

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2124 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Xin & Hao. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 23:40 Vreselijk slecht!! Nooit meer helaas We keken uit naar sushi vanavond maar was echt een domper!
28 nov 2022 om 21:26 2 dagen achter elkaar besteld je betaalt 50 euro en krijgt niks voor je geld echt super slecht laaste keer geweest dat ik hier heb besteld
26 nov 2022 om 7:31 Heb vaker bij Xin&Hao besteld toen was het top maar deze keer was het eten echt niet lekker, heb betere sushi gegeten!
25 nov 2022 om 21:30 Prijzig
25 nov 2022 om 20:33 Zoals gewoonlijk TOP! Snelle bezorging! Goed eten!
25 nov 2022 om 19:05 Zou binnen 25min bezorgd worden, werd 1 1/2 uur. Eten was inmiddels lauw, gewoon schandalig voor wat je moet betalen.
21 nov 2022 om 19:39 De porties zijn zowat gehalveerd, heel erg klein terwijl dit in het verleden anders was. Een normale rol was net zo groot als een 2/3e deel van een frikadel, leek meer op een kleine snack dan eten
20 nov 2022 om 19:07 Eten gewoon oke Bezorging prima op afgesproken tijd is het ook afgeleverd.de
20 nov 2022 om 16:35 Ik heb vaker in het restaurant van Xin&Hao gegeten en toen was ik tevreden. Echter bestelervaring dramatisch. Half 6 besteld en pas half 8 geleverd met als reden een omleiding (die max 5 min langer hoort te duren) eten taai, koud en te weinig sojasa
19 nov 2022 om 20:54 Bezorging duurde bijna 2 uur. De kipspiezen waren koud. Geen stokjes. Eten was verder prima.
19 nov 2022 om 19:02 Menukaart mag veel duidelijker, er zaten ingrediënten in mijn sushirollen die niet op de kaart stonden en waarvoor ik allergisch ben. Hierdoor ruim de helft niet kunnen eten. Bezorging duurde bijna 2 uur. Geen goede eerste indruk dus...
13 nov 2022 om 6:22 Mini loempia’s besteld en betaald maar waren er niet bij heel jammer koste wel 5 euro