XIN & HAO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2393 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Xin & Hao. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2024 om 21:02 Eten was koud en heel lang op moeten wachten
20 mei 2024 om 20:48 Warme gerechten waren groten deels koud en naar mijn mening zelfs tussendoor opgewarmd (taai), tonijn shasimi kwam overduidelijk uit de vriezer. Kortom, was nie best en dit is niet de eerste keer. Jammer!
20 mei 2024 om 20:33 Kwartier te laat en alkes koud
19 mei 2024 om 0:55 Ik heb zoals gewoonlijk weer zalig gegeten!!
17 mei 2024 om 21:00 Het eten was heerlijk, goed op smaak en nog super warm. Werd later bezorgd dan dat aangegeven was.
15 mei 2024 om 13:25 Sushi was prima maar bezorgtijd was 2 uur
12 mei 2024 om 15:29 Altijd goed
11 mei 2024 om 20:46 Quality of all the food was excellent like always. And the plus was, the warm pieces that I ordered came warm. So, I only have good things to say about them. It's the second time that I've ordered and I've became a customer Thank you so much!
11 mei 2024 om 20:00 Lekker gegeten! Goede kwaliteit en goed warm.
9 mei 2024 om 21:10 Topmenu voor 2-3 personen besteld en vanuit Steenbergen zeer snel in Bruinisse bezorgd. Heel divers van samenstelling en erg lekkere smaken. Wij zijn redelijk grote eters en hebben het menu met 2en gegeten, meeeeer dan voldoende. Volgende x weer!
3 mei 2024 om 20:08 We hebben erg lekker gegeten en we hadden een bezorgtijd om 18.00 gekozen de bezorgster was er al om 17.50!! Top!!!
1 mei 2024 om 20:20 Was erg lekker